Vilka sporter är dina favoriter?

Alla har vi olika favoriter då det kommer till sporter. Vilka sporter är dina favoriter? Att vi bor i Sverige gör att vi kanske inte har samma utbud som de i USA har men vi har många fantastiska sporter som vi kan få uppleva. Ofta så är det säsonger som styr vilka sporter som vi tittar på eller ägnar oss åt.

Vintersporter

Vintertid så blir det mycket snö och is relaterade sporter. Hockey är kanske den största sporten i vårt avlånga land men även konståkning kan vara det som intresserar oss. Även curling och skidåkning är sporter som vi både kan titta på vid TV-sända evenemang men också att vi ger oss själva ut i skidspåret. Den modige kanske ger sig på Vasaloppet.

Sommarsporter

Under sommarhalvåret så är det fotboll som gäller för många. Både som aktiva spelare men också att titta på. På de flesta orter så finns det något fotbollslag. Det kan vara ett division 6 lag som vi gärna följer. Det kan också vara att vi har något lag i allsvenskan som står nära hjärtat och som  vi följer. En annan sommarsport kan vara orientering. Tyvärr så kanske det inte visas allt för mycket orientering i TV men det finns många som ägnar sig åt just orientering.