Poker – sporten för de som vill undvika vinterkylan

Det känns som att vi sedan länge kunnat lägga ner debatten om pokerns vara eller inte vara i sportsammanhang. Poker ÄR en sport, om än inte i fysisk bemärkelse, och dessutom alldeles perfekt för de som inte har någon vidare lust att ge sig ut i vinterkylan, utan hellre befinner sig inomhus i värmen.

poker

De finns en hel del människor som avskyr vinterkylan och även om man kan göra mycket för att förhindra att frysa när man väl ger sig ut, som exempelvis att klä sig bra, så är det ändå många som föredrar att spendera merparten av sin tid inomhus under vintern. Det betyder dock självfallet inte att man inte kan ta sig till ett gym eller idrottshall för att få lite fysisk träning, men för den som är än mer bekväm av sig under denna period på året, så rekommenderar vi istället en sport där du främst tränar din hjärna – poker.

Ett bra sätt att undvika kylan

Poker kan du på ett avslappnat och skönt spela inne i värmen, vare sig du väljer att spela direkt på nätet, eller med dina vänner vid ett bord därhemma. Ja, vinterhalvåret är en bra period för denna sportsliga aktivitet där det gäller att gnugga geniknölarna mer än någonting annat. Det är ett roligt sätt att kunna mäta sina krafter mot andra för att få reda på hur man står sig som spelare och det går alltid att jobba mer på sitt spel för att förbättras

Passar de allra flesta

Poker är även en bra sport för alla och en var, eftersom egentligen vem som helst kan bli en vinnare, bara den har en nog bra dag. Ja, för vissa dagar är det bara så – du plockar upp den ena monsterhanden efter den andra, träffar floppen i majoriteten av de händer du är med och spelar, drar dig till den bästa handen de gånger du behöver det, samt lyckas väl med att stjäla en rad mindre potter genom att enbart lägga en mindre satsning för att testa vattnet. När spelet flyter på detta sätt så är poker fantastisk roligt och det får en ofta att vilka spela än bättre under framtida partier, för att optimera sina chanser att hitta samma flyt ännu en gång, eller flera.