Hockey under sommarsäsongen

Det är många som gillar hockey så mycket att även under sommarsäsongen så är det hockey det fokuserar på mest hela tiden. Så klart så behöver man ju träna även under sommaren och det finns massor med olika möjligheter då et kommer till den så kallade barmarksträningen.

Att använda sig av inlines och spela hockey har blivit väldigt populärt och det är många som under sommarhalvåret satsar på detta. Det gäller att du köper dig det som krävs för att kunna spela hockey med inlines. Så klart så är ju själva inlineskridskorna något som du behöver men också hjälm. Ett par bra byxor passande för inlinehockey är också bra att skaffa sig. Samla sedan gänget och spela hockey på inlines. Detta ger en en bra träning inför kommande hockeysäsong.

Det är ju klart att det behövs en varierande träning och försök att få in några pass med inlines per vecka så ni får lite fart och fläkt. Att spela hockey med inlines är så nära ni kan komma vanlig hockey. Det går ju att använda sina inlines till annat än hockeyträning. Det kan vara skoj att ge sig på att försöka åka och hoppa vid någon skateboardramp. Se dock till att ta det försiktigt de första åken och skaffa även knä. och armbågsskydd som kan skydda vid eventuella fall.

Lycka till med sommarens träning och vi hoppas att inlines är något som ni fastnar för.