Bra sportbloggar

Många har ett sportintresse och vi kollar på sport så fort det visas något på TV. Under OS spelen så finns det personer som tar ut semesterdagar för att kunna följa med under hela OS perioden och följa alla sändningar. 

Sport_blogg

Att följa sport via bloggar kan vara ett nöje om något, det finns flera bra ställen där man kan gå in och få bra information om vad som händer inom sportvärlden. Perfekt att kunna läsa om olika sporthändelser då man kanske inte hittar det via TV eller någon streamingtjänst på nätet. Vissa sporter hamnar ju inte i rampljuset utan finns där lite i skymundan då det kanske inte är så stor sport som till exempel fotboll eller hockey, då är det bra att bloggarna finns så att de uppmärksammas på något sätt.

Både Aftonbladet och Expressen har bra sportbloggar som täcker det mesta inom sport, det man inte får i dessa bloggar är ju lokala sportföreteelser. Då får man leta upp lokala tidräkningars sportbloggar för att få veta vad som händer på hemmaplan. Det brukar kännas mer genuint med de lokala bloggarna då det oftast rör sig om ortens sporthändelser och den närhet man har till ”sitt” lag. Finns det ingen lokal sportblogg där du bor, varför inte starta upp en blogg, det skulle garanterat uppskattas av personer som bor på din ort.