Adrenalinfyllda aktiviteter

Somliga av oss tycks ha en nästan ohälsosam relation till adrenalin och spänning. De utför aktiviteter och sporter som andra bara ruskar på huvudet åt och aldrig någonsin skulle kunna tänka sig att ens testa. Sen har vi den kategorin människor som mig själv, som gärna skulle vilja testa lite mer spännande saker än jag faktiskt vågar. Vilken du än tillhör så får du här några tips några av dessa våghalsiga aktiviteter. 

När man nämner ordet adrenalin så är det för de flesta ordet ”bungyjump” som kommer upp i huvudet. Och det är väl inget konstigt med detta, det, och variationer av det, är nog något av det mest adrenalinutsöndrande man kan utsätta sin stackars kropp för. Därför blir det också det första tipset. Nedan ska du få se en video på folk som dessutom tagit det ett steg längre genom att.. ja ni får se helt enkelt. Det är ett av världens högsta bungyjump.

Helt vansinnigt, eller hur?

Nästa tips är kanske inte riktigt lika adrenalinfyllt, men däremot krävs lite mer skicklighet och det blir samtidigt en härlig upplevelse. Tipset är att åka utförsåkning på en plats där fjället är enormt med vidder som är svåra att ta in. Ta en helikopter upp till toppen av fjället och jobba dig sedan nedåt i den härliga pudersnön. Men var hela tiden på din vakt, när som helst kan ett fall på några meter behöva klaras av. Är du då något sånär skicklig på skidorna så kommer du att få en härlig luftfärd och landa än härligare i den mjuka snön, för att sedan åka vidare.

Detta blir våra tips för den här gången, men fler kommer så småningom.